D3D buiten de lijnen (2014)

D3D buiten de lijnen is een plek waar kinderen "hedendaagse dans" op een andere manier kunnen ontdekken.
7 ludieke kijkkasten, waar kinderen telkens een danser zien, een fragment uit de danskortfilm CRAFT en vreemde stoelen, tafels, kostuums….nodigen de kinderen uit  om zelf een bewegingsonderzoek aan te gaan.

Bezoekers kunnen op eigen houtje het parcours ontdekken of een workshop volgen waarin er op een diepgaande manier in de installaties wordt gewerkt.

D3D werd ontwikkeld in samenwerking met HETPALEIS,  Les Ballets C de la B en CC de Werf Aalst, het fonds voor amateurkunsten , Danspunt en OPEK en met steun van de Vlaamse Gemeenschap, de provincie Oost-Vlaanderen en stad Gent.

Speellijsten

Premièreperiode:      speellijstD3DBuitendelijnen.pdf
2013/2014:             Speellijst D3D eerste seizoen.pdf
2014/2015:             Speellijst D3D tweede seizoen.pdf

Lesmap D3D:           lesmapD3Dbuitendelijnen.pdf

Trailer:                     https://vimeo.com/57395329
Trailer workshop:     http://vimeo.com/66060054

Artikel:                     http://www.destelheide.be/en/cacao-bleu-drie-dimensies
Foto's:                      http://www.cacaobleu.be/gallery/34648/D3D_buiten_de_lijnen/

MEDEWERKERS D3D:  CONCEPT: Anne-Lore Baeckeland, Lenneke Rasschaert. VORMGEVING en SCENOGRAFIE: Saskia Louwaard. UITVOERING ONTWERPEN: Tycho van Essel, Benny Stesses. CAMERA: Laurens De Geyter. DANSERS: Mat Voorter, Laida Aldaz Arrieta, Juliana Neves, Quan Ngui Boc, Bérangère Bodin, Sophie Beyne, Gilles Polet. JONGEREN: Hella Vanhemelrijck, Steven de Gijnst, Ine Van Horen. KINDEREN: Ruben, Hannah, Charlotte, Nina, Alice, Leila, Charles, Tom, Bjorn, Dzjibril en Loris. FOTOGRAFIE: Dries Segers.
GRAFISCH ONTWERP: Jolien Rasschaert. TECHNISCHE ONDERSTEUNING: Yvan Demeyer. En met speciale dank aan Anja Geuns, Suzy Mandaglio, Jolan Moonen, Soraya Rademaker, Ingrid Van Kogelenberg, Jente De Graef en Katrijn Baeten.